OBBB / I begyndelsen var...

I begyndelsen var...

Hans HolmI 1994 blev musiker og komponist Hans Holm musikskoleleder i Them Kommune, og her startede han straks et ungdomsbigband,: 'Bette Big Band'.
 
Efter få måneder henvendte nogle themborgere sig for at høre, om man ikke ku' prøve at lave et 'Old Boys Big Band' for de lidt ældre musikere.
 
I 1995 startede så 'Old Boys Big Band' med 16 musikere og Hans Holm som orkesterleder (indpisker) og dirigent, og allerede i 1996 havde bandet sine første engagementer, bl.a. på Riverboat Jazzfestival.
 
11 af disse musikere er stadig aktive i Old Boys Big Band. Selv om der selvfølgelig er lidt udskiftning, orlov og lignende – endog barselsorlov har der været - er bandmedlemmerne meget stabile.
 
Spilleglæden og det sociale og kreative fællesskab har hele tiden været orkestrets og samværets drivkraft. Det forplanter sig gennem musikken og rykker efterhånden helt ned i fødderne hos publikum.
 
Vi har bl.a. spillet på Riverboat Jazz Festival i Silkeborg,  til Nytårskoncerter rundt i Jylland, til Big Band Ball og frokost- og torvejazz i en række jazzklubber .
OBBB - Old Boys Big Band | CVR: 29061076 | Museumsvej 4, 8653 Them - Denmark | Tlf.: +45 2229 6196